Укрпошта постійно потрапляє в різного роду скандали і, очевидно, не збирається зупинятися. Нещодавно, на всю Україну гримів випадок, коли співробітниця Укрпошти відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою.

#СтудСвобода_Львів Стоп сепаратистам в Укрпошті❗️

Geplaatst door Студентська Свобода Львів op Woensdag 5 juni 2019

В цей раз компанія здивувала своїм ставленням до клієнтів і нелюдськими умовами у відділеннях.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А нахр*на Укрпошта має кондиціонери, якщо можна відкрити вікно і поставити холодильник з водою для продажу? Ну і що, що бабусі стало погано в черзі з 10 осіб (45 хвилин і черга не закінчилася ще). Ну і що, що я теж трохи свідомість не втратила від відсутності повітря! Ну і що, що працівники відділення смердять потім! Головне, що холодильник з водою стоїть! Відділення 02099 Київ" - українка Діана написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

А нахрена Укрпошта имеет кондиционеры, если можно открыть окно и поставить холодильник с водой для продажи? Ну и что,...

Geplaatst door Diana Lymar op Maandag 24 juni 2019

По фотографіям видно, що у відділенні висить кондиціонер, але персонал воліє просто відкрити вікно, незважаючи на те, що на вулиці спека, яка моментально заповнює все приміщення.

В коментарях відразу стали відзначатися небайдужі українці:

"Це жах! У нас на пошті теж не працює кондиціонер. На питання "чому?" відповідь - немає грошей на ремонт! Ось так ідемо в Європу!", "У нас просто крихітне приміщення , де вся черга стоїть на вулиці чи то спека чи мороз . Дуже шкода коли у людей похилого віку і так все болить стояти годинами та ще й комісії за платежі не маленькі".

В коментарях відзначився і представник Укрпошти, який попросив вказати номер відділення і пообіцяв, що туди загляне відповідальний менеджер.

Нагадаємо, що у Львові працівниця "Укрпошти" знущається з україномовних: "Нікагда нє будєт"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в одному з київських дитячих садків стався мовний скандал.

Також портал "Знай.ua" писав, що в одному з відділень Укрпошти міста Луцька касирка не хоче розмовляти українською мовою.