Кандидат у народні депутати Олександр Ковальов на Донеччиніперед виборами роздавав дітям кросівки і обіцяв велосипеди після своєї перемоги. Про підкуп електорату повідомила журналістка Мар'яна П'єцух на сторінці в Facebook.

"Огидний підкуп. Коли дітей внаглу шантажують. Крутий округ, коли в ньому менше 3 тисяч виборців. і можна кожному купити шось хороше, бо скільки там тих виборців. І підкуп зробити пафосним і благочинним, бо то ж діти війни! Діти настраждалаися, тому от кожному кросівки. І пообіцяно після виборів ще кожному велосипеда", - йдеться у повідомленні.

Журналістку зацікавило питання, от чого б то раптом за місяць до виборів згадати про дітей війни, війна вже 5 років. І чого вєліки після виборів, скільки там тих дітей, жалко чи що?

"От є такий собі кандидат в нардепи Алєксандр Ковальов. Голова ГО "Ніхто крім нас", яка об"єднює воїнів-іттернаціоналістів, сайт якої вказує на якусь вельми неактивну діяльність ГО. За 2019 рік не було жодної новини, а за 2018 аж одна, аж поки він з кросівками не поїхав в Зайцевого і наклепали вони там для сайт десятки фоток", - додає журналістка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще з новин на сайті відмомо, що ГПУ викликала в 2014 Ковальова щодо його допомоги у вивезенні Беркутівців з Києва, щоб їх ніхто не обідив Каже, так, правда, бо нашо обіжать їх було і заворушення провокувати.

"А його виборча програма взагалі поичнається фееєрично: "Мешканці Майорську та Зайцеве! Багато хто з нас все ще пам’ятає спокійні та щасливі 70-ті та 80-ті роки 20-го століття. Ми пам’ятаємо розвал Радянського Союзу та економічну катастрофу 90-их років. Ми з вами пам’ятаємо мирний Донбас до 2013 року!", - підсумувала журналістка.

Нагадаємо, в Україні офіційно стартували вибори: як і за кого віддають голоси в різних областях.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.