Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася українська відома віщунка і ясновидиця Лана Яр.

лана
лана
Лана Яр любить ділитися своїми знаннями

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) У цілому тиждень пройде досить активно. У минулому ви наробили безліч помилок, які так чи інакше вимагають виправлення, і саме в цей період ви приймете рішення терміново міняти ситуацію. Однак подумайте, чи кращий зараз час для ризикованих дій? Що стосується здоров'я: будьте обережні, на вас або на члена сім'ї насувається серйозна хвороба. Тримайте ситуацію під контролем. Любовні стосунки зажадають від вас мудрою хитрості. Силою не вирішити виниклі питання. У ділових питаннях очікуйте появу в житті людини, яка запропонує неординарний варіант розвитку. Вірте їй та запропонуйте партнерство. Порада: визначте мету спільних зусиль, будь це ділове партнерство або любовний союз.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви будете перебувати в пошуку душевної гармонії, Боги дають вам силу не дивлячись на події зберігати емоційну рівновагу. Що стосується здоров'я, будьте обережні, можливі появи нездужання, які ніяк не могли з'явитися в вашому віці. Любовні стосунки принесуть конфлікти, можливі якісь з'ясування, відсутність поміркованості в словах і емоціях. Ваша справа, цілком можливо, зацікавить чиновника, який має силу влади. Дане знайомство допоможе знайти зв'язки (нових клієнтів, партнерів). Порада: поставтеся критично до всіх порад, які отримали недавно. Ви зараз збилися зі шляху, не бачите чітко ситуацію навколо, будь-який погляд на ваше життя з боку може бути небезпечний.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Тиждень буде наповнен почуттям передчуття швидкої нагороди за ваші труди. Білобог, Бог творення, дійсно говорить про швидке поліпшення матеріального благополуччя, успіху, як знак, що ви живете правильно і по совісті. Що стосується здоров'я - можливі проблеми з шлунково-кишковим трактом. Зверніть увагу на свою вагу. У любовних відносинах доведеться пожертвувати чимось важливим особисто для вас заради блага і щастя коханого. Трудові питання будуть повністю залежати від жіночого фактора. Саме жінка визначить долю вашої справи. Це може бути споживач або партнер. Порада: на короткий час дозвольте собі все, що раніше було заборонено. Отримуйте задоволення від життя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні ви з новими силами повернетеся до стану творення. Можливо, в минулому ви занадто розслабилися, і, усвідомивши це, візьметеся виправляти ситуацію. Якщо говорити про здоров'я - зіставте ваші бажання з можливостями. Ярило, Бог пристрасті, застерігає вас від надмірного перезбудження і витрати сил. Любовні стосунки можуть принести конфлікти і нерозуміння, будьте обережні і помірні в висловлюваннях. Що стосується трудових питань: можливе створення нової справи, поява ділових взаємин побудованих на довірі. Однак не забувайте, що борозни правління повинні бути в ваших руках. Порада: руйнування в вашому житті тимчасові, змінити ситуацію ви не можете. Скоро все налагодиться.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.