Відомий блогер Михайло Шнайдер розкритикував європейський шлях колишнього президента Петра Порошенка. Так, на своїй сторінці в Facebook він опублікував кадр із агітаційним банером Петра Порошенка в хащах.

"Ось саме так, за версією Петра Олексійовича, виглядає наше "Європейське Майбутнє". Чи не правда, вражає?" - написав Шнайдер у повідомленні.

Величезний плакат розмістили на обдертій і пошарпаній стіні, але з дуже оптимістичним підписом від Порошенка: "Захистимо європейське майбутнє України!"

Деякі українці погодилися з блогером в коментарях. А дехто запідозрив у фотошопі. Так, вони написали, що це вражає.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"Ну очень впечатляет. Браво!", "пропитая тварь.Точно похож на хряка. фу!!!", "а то что это фотожаба сделаная каким-то рукожом это ж так, мелочи. Главное на вентилятор накинуть :)", " У нього розові очки, надіває і усе прекрасно", "Цей пі*ар що, тепер тільки проснувся? Де був цілих 5 років?До якого європейського майбутнього хоче довести Державу? Люди і так ситі його брехливими обіцянками," - пишуть у коментарях українці.

А сам Михайло Шнайдер додав, що це реальне фото, зроблене у Острозі.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з Тимошенко через розпуск Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Гройсман і Тимошенко оскандалилися в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі.