За перший місяць літа Азовське море встигло настільки прогрітися, що вода почала буквально кишіти медузами, причому розміри їх велетенські. І якщо корнероти, як вони звуться, смертельної небезпеки не представляють, то все-одно їх укуси можуть викликати алергію, та й не кожен захоче плавати в такій компанії.

На YouTube опублікували ролик, в якому порівняли відпочинок в Генічеську та Кирилівці. І якщо в Запорізькій області великої кількості цих живих істот помічено не було, то в Херсонській області море кишіло ними.

"Такої кількості медуз, як цього літа в Генічеську, не пригадують навіть старожили. Вчені пояснюють це підвищенням солоності Азовського моря і аномально високими температурами. Вода тільки на самому початку липня прогрілася до 28 градусів. Що буде далі з такою спекою і уявити страшно". передає

Нагадаємо, ліквідаторів Чорнобильської аварії залишили без засобів до існування: на рятівників завели кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, фото загиблої на кордоні США родини викликало резонанс у світі: "Трамп відповідальний за ці смерті".

Знай.uа писав, у Харкові дитина опинилася в смертельній пастці: ледве встигли.