Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства жінки - працівниці гардеробу Верховної Ради Київської області.

Цю інформацію повідомив речник поліції Київський області Микола Жукович, передають "Українські новини".

Речник поліції наголосив, що тіло жінки знайшли в кукурудзяному полі в області між селищами Вільне і Юрівка.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

"На тілі виявлені сліди насильства. Шукаємо вбивць". Микола Жукович

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, Жукович зазначив, що поліція направила тіло вбитої жінки на слідчу експертизу. Прізвище загиблої він не назвав.

При цьому за даними користувачів соціальної мережі Facebook загибла - Антоніна Шпир.

Верховна рада
Верховна рада

Нагадаємо, що в селищі Іванівка Одеської області, де Микола Тарасов з нечуваною жорстокістю вбив 11-річну Дарину Лук'яненко, місцеві збунтувалися проти сім'ї вбивці. Родичі підозрюваного у скоєнні вбивства, адреса вже неодноразово отримують погрози про спалення будинку, деколи людей можуть навіть побити.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що спливла страшна правда про матети душогуба Даші Лук'яненко: "В зал суду вона привела…"

Також портал "Знай.uа" повідомив, що вбивство Даші Лук'яненко з Києва: мати підозрюваного зробила крок на випередження, "просила ще до арешту".