Кого Зеленський поставив керувати Донецькою областю: зв'язки з "ДНР" та Кримом

Президент Володимир Зеленський під час візиту на Донбас представив нового главу Донецької області Павла Кириленка і зазначив, що це дуже важливий і водночас складний регіон. Про це він сказав під час виступу в Краматорську.

Європа подарує українцям 110 млн заради порятунку "Укрзалізниці", але за однієї умови:

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Найближчим часом у Запорізькій і Дніпропетровській областях з'являться нові електрички. Європейський інвестиційний банк готовий виділити кошти на оновлення приміських поїздів. Про це повідомив представник Європейського інвестиційного банку Пірс Вікер.

У Чорному морі перекинулося пасажирське судно: десятки людей пішли під воду

У п'ятницю, 5 липня, у Чорному морі поблизу селища Джугба (Туапсинський район Краснодарського краю) перевернулося прогулянкове судно з людьми. Як повідомляють російські ЗМІ, на борту у момент аварії знаходилися 43 людини. За даними рятувальників, усіх постараждалих успішно доставили на берег. Двох жінок не вдалося реанімувати і вони загинули.

Верховна Рада
Верховна Рада

Депутати терміново збираються в Раді, щоб каструвати педофілів

Голова Верховної Ради Андрій Парубій розпорядився провести позачергове пленарне засідання парламенту 11 липня. Про це повідомляється в прес-службі Верховної Ради. На засіданні розглянуть, в цілому, питання про покарання педофілів.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Кличко видав перл, від якого українці заплакали

Мер Києва Віталій Кличко видав черговий перл. За його словами, столичні пологові будинки "набагато краще" закордонних приватних клінік, хоча його діти там, ясна річ, не народжувалися.

"Так вийшло, мої діти народилися за кордоном у приватних клініках, але можу сказати, що наші муніципальні клініки набагато краще — ось зараз 1-й пологовий будинок набагато краще по устаткуванню, по сервісу", — сказав він.