У Польщі зібрали понад пів мільйона злотих на допомогу родині Василя Чорнея, якого польська працедавиця непритомного вивезла до лісу і там залишила помирати.

Цю інформацію повідомляє "Польське радіо".

У повідомленні йдеться, що почесний консул України у Познані Вітольд Горовський та пов’язане з ним Суспільно-культурне товариство "Польща-Україна" 25 червня оголосили про збір коштів для трьох неповнолітніх дітей трагічно загиблого українця.

Було вирішено зібрати таку суму, аби щомісяця мати можливість виплачувати родині по 2000 злотих до повноліття всіх дітей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відомо, що наразі вдалося зібрати понад пів мільйона злотих. Кошти пожертвували понад 5 тисяч осіб.

Нагадаємо, що нещодавно Україну сколихнула страшна трагедія - українець Василь Чорней, який працював у Польщі, помер після того, як втратив свідомість на робочому місці. Роботодавці замість того, щоб викликати швидку, залишили чоловіка помирати у лісі.

Раніше Знай.ua повідомляв, троє чоловіків зі Львівської області померли від удару блискавки.

Також Знай.ua писав, як зміниться Трудовий кодекс Україні.