Українці дуже тривалий час скаржаться на Kyivstar і його шахрайські схеми. Вже сотні людей не дорахувалися своїх кровних на рахунку, а від оператора почули лише відмовки. Ось в таку ж історію потрапив киянин, який вирішив поділитися проблемою, що сталася з ним на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Kyivstar
Kyivstar

"В травні місяці я зробив чергове турне по декількох країнах. Перед кордоном, як завжди, вимкнув мобільний інтернет на симке Київстар. ОднакоЮ якимось невідомим чином потім Київстар виставив мені рахунок на 160 гривень за користування інтернетом у роумінгу. Сьогодні в результаті довгих переговорів мені вдалося довести, що оператор помилився – мені відповіли: «В даний момент, дійсно, є складнощі з тарифікацією GPRS при відключених послуги. Наші інженери займаються вирішенням цього питання. Вибачте за тимчасові незручності. Повернення буде виконаний протягом 5 раб. днів»." - написав обурений абонент.

Однак, на цьому його "пригоди" з Kyivstar не закінчилися, адже оператор виставив рахунок на 140 гривень за 7 дзвінків в Грузію. Але справа в тому, що українець дійсно набирав грузинський номер, але на тому кінці зв'язку ніхто не відповідав.

"За що ж з мене вимагають 140 гривень? Мені спочатку обіцяли розібратися і відповісти на це питання до 5 липня. Потім отримав 2 СМС, в яких термін відповіді послідовно відклали до 8 і потім до 10 липня. Ух, який складне питання я задав Київстару"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях відзначився представник оператора, який повідомив, що "ситуація неприємна".

Українці все частіше скаржаться на якість послуг Kyivstar:
"Київстар перетворився в найбільш л*йнову компанію, незрозуміло куди зникають гроші з мобільного рахунку, оператор ніхр*на толком сказати не може одні відмазки", "Зв'язок відстій, щоб поговорити по телефону треба кричати тому що тебе не чують або повторювати за 100 разів, так як чують тільки булькание", "Найбільш відстійний оператор, гроші беруть зв'язок какашка"

Нагадаємо, українцям пояснили правила перенесення мобільного номера до іншого оператора.

Як повідомляв "Знай.ua", Kyivstar та Lifecell заманили українців у боргову пастку.

Також "Знай.ua" писав, що Lifecell і Kyivstar влаштували "битву" за абонентів.