Убита 13-річна Інна Дубік із с. Миролюбівка Пятихатського району Дніпропетровщині, була із багатодітної родини, яку вважали неблагонадійною - батько пиячив. Проте, півроку тому вони ніби виправилися, від сусідів сигналів не надходило, передає ТСН.

"Звичайна, нормальна сім'я. Ну, знаєте, як село – кожен випиває". говорять місцеві

За словами речниці ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганни Старчевської, на канікулах після закінчення 7 класу дівчинка щодня поралася по господарству та пильнувала молодшого брата. Несподівано вона безслідно зникла. Сусіди цього не помітили, а батьки мовчали тиждень.

"Вони знаходились у стані алкогольного сп'яніння і пояснити, чому вони звернулись до поліції 29 числа, якщо дівчинка зникла 23-го, вони нам не можуть".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

24-річний чоловік зізнався у страшному злочині та показав місце, де ретельно заховав тіло дівчинки. Він розповів, що раптово опинився з Інною наодинці, зґвалтував її, а потім позбавив життя. У поліції переконані, що це сталося того ж дня, коли дівчинка не повернулася додому. Підозрюваний раніше уже мав судимості за крадіжку та угон авто. У Миролюбівці чоловік оселився нещодавно, перебивався випадковими заробітками, але Інна була з ним знайома.

"Може, поздорвкались і все. А так, щоб дружити – не дружили. Він недавно приїхав в село". каже старший брат убитої Сергій Дубік

За скоєне 24-річного підозрюваного можуть ув'язнити довічно.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що сплила страшна правда про матір душогуба Даші Лук’яненко: "До зали суду вона привела…".

Також портал "Знай.ua" інформував, що убивство Даші Лук'яненко з Києва: мати підозрюваного зробила крок на випередження, "просила ще до арешту".