Телеканал NewsOne несподівано заявив про скасування телемосту з Росією, який раніше запланували на 12 липня. Крім того, вони заявили про давении.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У зв'язку з інформаційною кампанією проти журналістів, загрозою нападу на телеканал NewsOne і використанням його імені у передвиборній кампанії низки українських партій, ми змушені припинити підготовку телемарафону "Треба поговорити", – йдеться у повідомленні телекомпанії.

Крім цього, телеканал NewsOne поскаржився, ніби на них вели організовану інформаційну атаку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Наша спроба організувати майданчик для обговорення неполітичних питань силами звичайних людей, які ніколи не ставили під сумнів територіальну цілісність України, без одіозних політиків і пропагандистів, призвела до того, що протягом останнього часу низкою політичних партій щодо нашого телеканалу початку була масована інформаційна атака", – відзначили в телекомпанії.

При цьому раніше канал стверджує, що даний крок буде "діалогом між народами України і Росії". Саме він, на думку NewsOne, потрібен "заради миру". У той же час телеканал жодним чином не згадує про російських пропагандистах, з якими буде встановлювати зв'язок. Варто відзначити, що першим анонсував проведення телемосту "рупор Кремля" Дмитро Кисельов.

Нагадаємо, Фірсов жорстко розніс нардепів у прямому ефірі.

Як повідомляв Знай. ua, NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії.

Також Знай. ua писав, що NewsOne пояснили, чому хочуть влаштувати "путінський шабаш" з "Росія 24".