У понеділок, 8 липня, під офісом NewsOne у Києві розпочався протест через можливе проведення телемосту з пропагандистським російським каналом «Росія 24». Ближче до вечора мітинг набув більш радикального характеру.

Так, на Telegram-каналі Klymenko Time з'явилося відео з місця протесту.

На відеозаписі чітко видно, що мітингувальники проти NewsOne тримають у руках фаєри і димові шашки, які яскраво горять під будівлею телеканалу. Також можна почути вибух, джерело якого невідоме.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Примітно, що співробітники і керівництво NewsOne поки що не коментують ситуацію під своїми вікнами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перед цим телеканал несподівано заявив про скасування телемосту з Росією, який раніше запланували на 12 липня.

Нагадаємо, телеканал NewsOne поскаржився, що на них нібито вели організовану інформаційну атаку. При цьому канал вважає, що даний крок буде "діалогом між народами України і Росії".

Як повідомляв портал Знай.uа, Генпрокуратура зареєструвала виробництва про замах на вчинення державної зради через наміри NewsOne провести телеміст з каналом пропагандистів "Росія 24".

Також портал Знай.uа писав, що члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами.