Російський корабель опинився у пастці посеред водної пустелі

У понеділок, 8 липня, теплохід, на якому перебувало 292 людини, сів на мілину в Губернському водосховищі Ярославської області в Росії. Відомо, що причиною аварії стала несправність рульового управління теплохода.

Скандальний телеміст NewsOne і Росії 24

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Одіозний російський ведучий Дмитро Кисельов анонсував телеміст між російським пропагандистським телеканалом Росія 24 і українським каналом Newsone, назва — проекту Треба поговорити. Анонсований телеміст між РФ і Україною викликав серйозний резонанс у суспільстві. У черговому випуску блогу "Суть подій" на каналі Znaj.UA розбиралися, як же відреагували на подію різні політики і звичайні українці.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

"Я оголошую повну мобілізацію": Парубій зробив сенсаційну заяву в Раді, всі терміново летять у Київ

У останній пленарний тиждень Верховної ради 8 скликання народні депутати повинні встигнути прийняти низку важливих законопроектів. Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій під час погоджувальної ради. Він підкреслив, що прийняти Виборчий кодекс планується 11 липня об 11.00.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський допоможе Донбасу вибратися з пекла

Під час саміту Україна-ЄС президент Володимир Зеленський запропонував два важливих моменти щодо Донбасу. Про це повідомляє Telegram-канал "Klymenko Time". З питань, які сьогодні приносять масу проблем жителям непідконтрольних територій:

-Упростити виплату пенсій переселенцям (процедуру ідентифікації). Якщо зараз пенсіонерам потрібно виїжджати з непідконтрольних територій кожні 59 днів, то Зеленський хоче зробити 1 рік;

- Спростити порядок провезення товарів через лінію дотику.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук з командою влаштував бунт під вікнами NewsOne

Члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами. Про це партія повідомила на офіційній сторінці в facebook. Вакарчук і члени партії зібралися під будівлею телеканалу NewsOne і протестували проти запланованого на 12 липня телемосту з російським пропагандистським каналом.