У вівторок, 9 липня, два пасажирських літака зіткнулися у міжнародному аеропорту Схіпхол в Амстердамі. Про інцидент повідомляють європейські ЗМІ.

Відомо, що зіткнення двох літаків сталося, коли авіалайнери готувалися до вильоту. Обидва судна отримали легкі ушкодження. На даний момент про кількість або відсутність постраждалих не повідомляється.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто уточнити, що всіх пасажирів вже евакуювали і пересадили на інші літаки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один з літаків Boeing-737-800 належить авіакомпанії KLM, він повинен був податися в Мадрид. Другий літак Airbus A320 - лоукостера easyJet з прибуттям у Лондон.

Наголошується, що подія ніяк не вплинула на роботу аеропорту. Правоохоронці допитали пілотів, водіїв та авіадиспетчерів.

Нагадаємо, на Багамських островах впав вертоліт, на борту якого перебував відомий американський мільярдер Крістофер Клайн і його донька.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Харківському аеропорту був затриманий літак, який виконував рейс Харків-Мілан.

Також портал Знай.uа писав, що під Полтавою розбився літак з українцями. В результаті НП один чоловік загинув та ще один отримав травми.