Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області обрав запобіжний захід підозрюваному у зґвалтуванні і вбивстві 13-річної Інни Дубик.

Як повідомляється, 23 червня у селі Миролюбовке П'ятихатського району Дніпропетровщини 24-річний хлопець зґвалтував дівчинку, а потім задушив її і заховав тіло в заростях. Молодого чоловіка помістили під варту до 2 вересня 2019 року без права внесення застави.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що дівчинка росла в неблагополучній сім'ї, де обидва батьки пиячили. Коли Інна пропала, батьки мовчали цілий тиждень і продовжували вести звичний спосіб життя.

Підозрюваний 24-річний чоловік розповів, що зважився на злочин, коли раптово опинився з дівчиною наодинці. Раніше він вже був судимий за крадіжку і викрадення. На даний момент йому загрожує довічне ув'язнення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, озвірілий львів'янин забив тещу цеглою.

Раніше Знай.uа повідомляв, вбивство Інни Дубик з Дніпропетровщини обростає моторошними подробицями.

Також Знай.uа писав, гардеробницю Верховної Ради жорстоко вбили, зґвалтували і викинули.