Російська пропагандистка Ольга Скабеєва оскандалилась бурхливою реакцією на інтерв'ю українського шоумена, лідера "Квартал 95" Євгена Кошового.

Ольга Скабєєва
Ольга Скабєєва

Відповідну заяву путінська журналістка зробила у ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1"під час обговорення пропозиції українця відправити президента РФ Володимира Путіна і Скабееву в капсулі на Марс.

"Я не хочу його (Путіна – Ред.) бачити. Я хочу, щоб він полетів у космос на х*р... Зателефонувати (Ілону) Маску і сказати: зроби капсулу для Путіна. І все. Досвідос. Путіна туди посадити, Скабееву... Не знаю, хто там ще каже, що "їх там немає". Ось всіх цих посадити в одну капсулу, назвати її "Шпроти", бл*дь, і – фіть! – на Місяць чи на Марс. Ось це буде поїздка!" – розповів шоумен в інтерв'ю.

Ольга Скабєєва

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому Кошовий зазначив, що Путіна і Скабееву потрібно відправити в космос в один кінець: "One way ticket thirty seconds to Mars".

На таке різке висловлювання Скабеєву буквально почало трясти, вона зімкнула губи, щоб вгамувати тремтіння. Пропагандистка стискала руки і поправляла рукава. При цьому замість неї говорив її чоловік і співведучий Євген Попов. Скабеєва лише згадала, що Кошовий це той чоловік, якого цілував президент України Володимир Зеленський. Потім слово в студії взяв гість програми і тема розмови була змінена.

Нагадаємо, головну пропагандистку президента РФ Володимира Путіна підняли на сміх через прагнення "підзаробити" на виборах в Україні.

Ольга Скабеєва
Ольга Скабеєва

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома кремлівська пропагандистка Ольга Скабеева заявила, що в Україні на сьогоднішній день рівень підтримки начальника кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна досяг вже такого високого рівня, що сьогодні в Київ можна в'їжджати на танках.

Також Знай.ua писав про те, що з кремлівською пропагандисткою Ольгою Скабеєвою стався містичний інцидент.