З кремлівською пропагандисткою Ольгою Скабеєвою стався містичний інцидент. Дивно, але після зустрічі з народним депутатом України Бориславом Березою у Ольги вся техніка вийшла з ладу. Відомо, що рупор путінської пропаганди знаходиться в Страсбурзі на весняній сесії Парламентської асамблеї Євроради.

Про це стало відомо завдяки повідомленню депутата в соціальній мережі Facebook.

Борислав Береза

Нардеп прикріпив до публікації відео. Український парламентарій показав, як Скабеєва виходила на зв'язок зі студією через мобільний телефон.

У Скабеевой сломалась вся техника после моего выступления.

Geplaatst door Borislav Bereza op Woensdag 10 april 2019

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я такого ще ніколи не бачив, щоб у людини, яка приїхала сюди, як пропагандист, зламалося все взагалі… Напевно, це порча", — говорить Борислав Береза.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська журналістка Яніна Соколова затролила скандально відому російську пропагандистку Ольгу Скабееву. Відповідний ролик з'явився в мережі. Зокрема, Соколова публічно викликав на дебати опальну російську телеведучу, давши їй на роздуми 24 години.

"Раз ти вже привселюдно заявила про свою любов до дебатів, я пропоную нам, дівчаткам, зібратися і влаштувати справжні дебати Соколова-Скабеєва. Як вам ідейка? Тому давай організуємо дебати онлайн або влаштуємо телеміст. Даю тобі подумати 24 години. Сподіваюся, ти не с**куха ", - з сарказмом звернулася журналістка до путінської пропагандистки.

Варто нагадати, що в соціальних мережах знову підняли на сміх начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна, який засвітив на весь світ свою "хворобу". Про це відомо завдяки опублікованим кадрам пропагандиста Дмитра Смирнова. Звернемо увагу, що користувачі мережі поквапилися висловити свою думку про можливу проблему з пам'яттю у Путіна.

Нагадаємо, Порошенко розповів те, про що знає тільки дружина: було діло.

Як повідомляв Знай.uа Скабеєва пригрозила Києву танками Путіна: відео.

Також Знай.uа писав, скандальна путіністка Скабеєва остаточно збожеволіла і довела мережу до реготу.