Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на четвер, 11 липня 2019 року. Стало відомо, що гривню значно послабили – 25,70 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс долара Нацбанку на 11 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2570.0474 гривень;
- 100 євро – 2883.5932 гривень;

Як видно з цими показниками, євро виріс у ціні на 27 копійок, при цьому вартість долара США з середи збільшилася на 22 копійки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, радник президента Володимира Зеленського Олег Устенко пояснив зв'язок між достроковими парламентськими виборами в Україні і кредитом МВФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.