21 липня 2019 року відбудуться позачергові парламентські вибори і народ України зможе нарешті обрати новий склад Верховної Ради. Але, виявилося, що не все так просто. Адже деякі кандидати намагаються заплутати виборців, засилаючи на округи фейків, які будуть "відкушувати" голоси у прохідних.

Итоги выборов 4
Итоги выборов 4

Команда Президента України Володимира Зеленського опублікувала ознайомче відео для всіх українців.

У ньому жителям країни розповідають, про те, що на виборах потрібно бути дуже уважними і акуратними, адже знайти в списку саме того кандидата може бути трохи важко.

"Подивіться уважно на бюлетень. Ось ці всі хамелеоно*биші ніякого стосунку до "Слуги народу" не мають, крім схожої назви. І таких у бюлетені буде предостатньо. Згідно з нашим дослідженням, кожен п'ятий допускає помилку".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Кандидати не від партії Слуга народу (червоним)

Далі повідомляється, що деякі люди думають, що в бюлетені може бути кілька кандидатів від однієї партії. Але, це не так. Кандидат від партії тільки один. У випадку з політ. силою "Слуга народу" він буде значитися із позначкою "суб'єкт висування - політична партія "Слуга народу".

Кандидат від партії Слуга народу (зеленим)

"Розкажіть це вашій дівчині, дідуся,бабусі, хрещеній зателефонуйте. На вулиці поспілкуйтеся з перехожими. І ще про важливе - крайня дата зміни голосування - 15 липня. На даний момент змінили місце голосування всього 110 тисяч осіб,а це в 3 рази менше, ніж на президентських виборах. Ау, прокидаємося, не треба міняти світле майбутнє на світле нефільтроване. Ідіть і змінюйте місце голосування."

Нагадаємо, Дубинський показав, з чим насправді бореться Зеленський.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дубинський з команди Зеленського поставив жорсткий ультиматум "пароплаву" Кононенка.

Також Знай.uа писав, Дубинський з "Слуги народу" Зеленського розповів, як Кононенко зриває вибори.