Стало відомо, що на Херсонщині рідні та близькі провели в останню путь 33-річну Ольгу Буніну і двох її синів, які померли в орендованій квартирі курортного Скадовська при загадкових обставинах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією журналістів, Ольгу Буніну поховають поруч з її маленькими синами, які померли в своїх ліжках, ймовірно, від отруєння невідомою речовиною, а саму жінку було знайдено з пакетом на голові щільно примотаним до шиї. Колеги жінки не вірять в її самогубство. Знайомі запевняють, що Ольга була рідкісним лідером і мала дуже багато планів на життя. Хоча мали місце бути і особисті проблеми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На збережених в мережі фото видно, що Буніна обожнювала своїх дітей. Коли хлопчики були молодше, вона влаштовувала для дітей яскраві свята, з анімацією, сюрпризами та красивими тортами.

"Я не можу вам розповісти все, чим Оля ділилася, вибачте. Але у неї якось прозвучала фраза, коли ми говорили про дітей. Вона сказала, мовляв, тобі добре, у тебе є чоловік і тобі є на кого покластися. А я одна з дітьми", – поділилася близька подруга Ольги.

Нагадаємо, загадкова загибель сім'ї у Скадовську: з'явилися перші результати експертизи, "у обох дітей...".

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.