У Харкові на пляжі десять чоловік роз'їжджали на БТР. Відео цього незвичайного інциденту досить швидко потрапив в соціальні мережі.



Як розповіли очевидці, інцидент стався в п'ятницю, 12 липня, в зоні відпочинку на Журавлівці. Чоловіки в'їхали на БТР практично на пляж і стали агресивно вимагати від відпочиваючих, щоб вони прибрали два автомобілі, які стояли неподалік від води. Чоловіки мотивували це тим, що вони не можуть під'їхати ближче до річки. Також вони вели себе дуже агресивно стосовно інших відпочиваючих. Тих, хто робив їм зауваження, вони обіцяли вбити з одного удару.

"Братики виїхали з води із фразою "приберіть на**й свою гов*юшку, а то переїдемо". Мова йшла про два автомобілі, які були припарковані біля берега", – йдеться у підписі до кадрів.

Очевидці розповів, що відпочивальники на Журавлівці змушені були прибрати кілька машин, що стояли біля берега через погрози їх розчавити. На іншому відео видно, як бронетранспортер їде на досить великій швидкості і в ньому голосно грає музика.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

- Да я тебя убью с одного удара. . Продолжение истории с БТРом на Журавлевке 🌾 Братишки выехали из воды с фразой «уберите нахуй свою говнюшку, а то переедем». Речь шла у двух автомобилях, припаркованных у берега. В результате отдыхающим пришлось отогнать свои авто, чтобы БТР проехал.

Geplaatst door Харьков 1654 op Vrijdag 12 juli 2019

На кадрах видно, що багато пасажирів військового транспортного засобу по пояс роздягнені і, ймовірно, перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

"Та я тебе уб’ю з одного удару. Ось тобі горе буде, чесно скажу", – сказав один із тих, хто сидять попереду БТР-а одному з присутніх на пляжі.

Також він додав, що вони тут відпочивають. Коментатор ролика відповіла, що інші люди теж відпочивають на пляжі і що це вже погроза.

Нагадаємо, У Львові п'яна матуся з дітьми в машині влаштував моторошне ДТП: подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У центрі Дніпра іномарка провалилася в пекло: моторошні кадри

Також "Знай.uа" писав про те, що Обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли