Зеленський назначив нового губернатора Херсонщини: що про нього відомо

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва. Новоспечений голова області – колишній заступник міністра оборони.

Кандидатуру Гусєва на посаду голови Херсонської ОДА Кабміну запропонував сам Зеленський. І 26 червня уряд підтримав призначення Гусєва та голів ще 7 ОДА.

Директору НАБУ Ситнику "урочисто" вручили протокол про корупцію: зловили просто на трасі

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція вручила протокол про корупцію директору Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артему Ситнику. Представник правоохоронного відомства зачитав йому адмінпротокол про корупцію прямо на трасі під Полтавою.

Призначення Зеленського можуть його занапастити: розлючений Пальчевський жорстко проїхався по соратникам президента, тягнуть на дно

Призначення українського президента Володимира Зеленського можуть його занапастити.

За його словами, вся перевірка особистостей повинна здійснюватися консультативним органом, який повинен бути створений при президенті.

Моторошна НС в Жулянах: переповнений літак на шаленій швидкості вилетів зі смуги, перші подробиці

У п'ятницю, 12 липня на території столичного міжнародного аеропорту "Жуляни" трапився страшний інцидент - пасажирський літак авіакомпанії "Бєлавіа" рейсом "Київ-Мінськ" несподівано під час приземлення викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Італійський суд оголосив українцям війну: Марків - лише початок, шиють нову справу

Італійський суд, схоже, оголосив війну українцям: засудивши українського нацгвардійця Віталія Марківа до 24 років в'язниці, на цьому не зупинився і відкрив справу проти народногодепутата України Богдана Матківського.