Кортеж Зеленського розбився в жахливій ДТП

Кортеж президента Зеленського спровокував серйозну ДТП в Запорізькій області. Про це повідомляє "Країна".

Як повідомляється, причиною інциденту стала спроба кортежу обігнати колону автобусів з дітьми, які поверталися з відпочинку.

Дарт Вейдер штурмує Верховну Раду

Центральна виборча комісія оприлюднила фотографію кандидата у народні обранці з ім'ям Дарт Вейдер.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сайті ЦВК також зазначається, що Дарт Вейдер Вікторович народився 4 жовтня 1987 року в місті Києві, він є громадянином України, протягом останніх п'яти років проживає на території України.

ПриватБанк зробив тривожна заява для покупців авто

"ПриватБанк" зробив заяву з приводу проблеми, яка виникла в українця в процесі покупки автомобіля.

У відповідь на звернення клієнта представники державного банку роз'яснили ситуацію щодо проблеми при купівлі транспортного засобу за допомогою банку, а саме оформленні документів в МРЕО.

З ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

В Україні активно тривають передвиборчі перегони. Лідирує партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Однак вона має мало шансів отримати більшість у парламенті і потребує партнера для формування коаліції.

Навіть якщо б партія і перевершила очікування, набравши понад 50% місць за списком і в одномандатних округах, їй все одно було б доцільніше мати партнера, щоб проводити необхідні закони в наступні 5 років.

Провідні NewsOne загриміли в Чистилище

Нещодавно путінські пропагандисти анонсували проведення телемосту "Треба поговорити", який був запланований на 12 липня спільно з українським телеканалом NewsOne.

Однак таке рішення українського телеканалу викликало резонанс у суспільстві, а Генеральна прокуратура заявила, що буде розслідувати справу про державну зраду всіх, хто причетний до телемосту. Після цього NewsOne повідомив, що скасовує телеміст з-за погрози фізичної розправи журналістам.