Головний редактор "РІА Новини-Україна" і журналіст Кирило Вишинський, заарештований за звинуваченням у державній зраді, не згоден на обмін і буде домагатися визнання своєї невинності. Про це заявила уповноважений по захисту прав людини в РФ Тетяна Москалькова в Подільському районному суді Києва.

"Сам Вишинський каже, що не згоден ні на які обміни і буде домагатися виправдувального вироку", - відповіла Москалькова на питання журналістів про можливість його обміну на українських моряків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вона також додала, що не володіє інформацією про те, що перенесення розгляду справи Вишинського судом на 19 липня пов'язане з обговоренням можливості його обміну.

Кирило Вишинський

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

У свою чергу в Telegram-каналі Klymenko Time відзначили, що потенційно рішення ув'язненого журналіста послаблює позиції української сторони у переговорах з обмінів.

Нагадаємо, головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов передав президенту України Володимиру Зеленському лист від матері журналіста Вишинського.

Як повідомляв портал Знай.uа, головним питанням, з яким Зеленський має намір вести переговори з Путіним, є звільнення військовополонених українських моряків.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Пєсков намагається переконати громадськість у тому, що у РФ "є готовність" до обміну ув'язненими.