Клієнти Приватбанку тепер можуть миттєво оформити віртуальну банківську карту в Privat24. Про це повідомляє прес-служба фінансової установи.

Віртуальна карта - це повноцінна міжнародна платіжна картка, якою можна розрахуватися в магазині, а також зняти готівку та отримувати всі банківські послуги.

Щоб оформити віртуальну карту необхідно скористатися бета-версією Приват24 через меню "Гаманець", де потрібно вибрати "Додати картку". В меню також можна отримати реквізити та ПІН-код. Всі ці дані прийдуть клієнту на номер телефону.

Для здійснення покупок у магазинах і заклади карту потрібно додати в електронний гаманець Apple Pay або Google Pay.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Віртуальну карту можна оформити, як дебетову карту для виплат, так і картку "Універсальна", на якій можна встановити кредитний ліміт. При цьому карту можна оформити не лише у гривні, але і в іноземній валюті.

Тарифи на віртуальні карти такі ж, як і тарифи на звичайні пластикові картки банку.

Нагадаємо, навколо Приватбанку люто прогриміло. ПриватБанк із завидною постійністю бере участь в гучних скандалах.

Як повідомляв Знай. ua, "ПриватБанк" шахраї атакують в "Приват 24". В службі підтримки ПриватБанку зазначили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою.

Знай. ua писав, що ПриватБанк роздає українцям по 50 тисяч.Обурена клієнтка приголомшила українців "кредитною історією".