На Донбасі в зоні проведення Операції Об'єднаних сил ватажки так званого мотострілецького полку терористів "ДНР", нажахані до паніки, рятувалися втечею від українських військових.

Про це свідчить відеозапис опублікований у Facebook на сторінці фонду "Повернись живим".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Терористи тікають від обстрілу

Ви коли-небудь бачили паніку окупантів, які тікають від обстрілу? Тоді показуємо. Це – автівка терористів. І, власне, самі бойовики. А, якщо бути точними, – командир взводу та командир батальйону 11-го мотострілецького полку (колишній батальйон «Восток»), який воює на Сході проти української армії. За кілька секунд біля їхньої машини впаде міна. І цих двох врятує тільки диво. Чи надовго – то вже риторичне запитання. У 2014 році ми навіть не могли уявити, що будемо бачити ворога з такого ракурсу і в такій якості. Але зараз завдяки сучасним квадрокоптерам та вмінням розвідників це – звичайна практика. До того ж, такі «очі» допомагають не тільки знищувати окупантів, а й зберегти життя наших військових. Придбати коптери для українських бійців можна тут: https://clc.to/ZhJ_EQ Фонд «Повернись живим»

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Повернись живим op Maandag 24 juni 2019

"Ви коли-небудь бачили паніку окупантів, які тікали від обстрілу? Тоді показуємо. Це – автомобіль терористів. І, власне, самі бойовики. А, якщо бути точними, – командир взводу та командир батальйону 11-го мотострілецького полку (колишній батальйон "Схід"), який воює на Сході проти української армії. Через кілька секунд біля машини впаде міна. І цих двох врятує тільки диво. Чи надовго – це вже риторичне питання", – прокоментували ситуацію у фонді.

Нагадаємо, махровий цинізм: бойовики "ДНР" змусили пенсіонера бігти по мінному полю.

Як повідомляв Знай.uа Путін кинув Чорного Леніна з "ДНР": таким не місце навіть в Росії.

Знай.uа писав, з путінського найманця – в кремлівські пропагандисти: в ОБСЄ розповіли, як Росія видає бойовика за журналіста.