Слов'янський міський суд у Донецькій області засудив до 9,5 років позбавлення волі уродженця м.Горлівка за участь у незаконних збройних формуваннях на Донбасі, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Рішення про визнання винним за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) і ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу) КК України прийняв Слов'янський міський суд Донецької області.

В інформації зазначається, що в березні 2015 року чоловік добровільно вступив на військову службу в НВФ т. н. "ДНР" і був зарахований на посаду водія-механіка 1 роти 1-го мотострілкового батальйону 3 бригади 1 армійського корпусу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В штабі ООС розповіли, що дана особа, перебуваючи у складі бандформування, зі зброєю в руках брала активну участь у бойових діях проти підрозділів ЗС України в районі н.п. Зайцево Бахмутського району Донецької області. В якому й була затримана 9 березня 2018 року з автоматом Калашникова АК-74, спорядженим патронами до нього.

Вирок вступив в законну силу.

Нагадаємо, помер політик, який став ідеологом розпалювання бойових дій в Україні.

Помер найближчий соратник Михайла Горбачова Анатолій Лук'янов.
Про це пише Віталій Портников на сайті Еспресо.

Саме Він розробив концепцію по утриманню радянських республік шляхом провокування розколу і міжнаціональних конфліктів у них.

Як повідомляв Знай.uа скандальний російський художник Павленский отримав три роки в'язниці.

В Парижі винесли несподіваний вердикт скандальному російському художнику-акціоністу Петру Павленскому. Росіянина, який влаштував підпал Банку Франції в Парижі, засудили до 3 років позбавлення волі (з них 2 роки умовно). Беручи до уваги, що Павленский вже відсидів у в'язниці 11 місяців, було ухвалено рішення звільнити підсудного з-під варти.

Також Знай.uа писав, бойовики "ДНР" знайшли нового противника: розстріляна машина "Води Донбасу".