Податкова інспекція прислала штраф загиблому в автокатастрофі чотири з половиною роки тому співаку й лідеру гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку.

Про це повідомив відомий український гонщик та волонтер Олексій Мочанов на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Довбні з податкової 3 липня 2019 року надіслали Кузьмі штраф. Через 4,5 роки після його загибелі. Я готовий його оплатити, щоб держава Україна не постраждала. І щоб на Андрюсі не висів висяк, може він і правда колись щось не докинув на рахунок податкової, мало що. Я хочу, аби, якщо ви мене читаєте, довбні, ви в приватні (повідомлення - ред.) скинули мені, як вам закрити ці 1613 грн 35 коп. І щоб ви знайшли "невміняшку", яка в липні 2019-го відправила штраф на адресу загиблого в лютому 2015-го Андрія Вікторовича Кузьменка. Чекаю", - написав Мочанов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, Олексій Мочанов опублікував фото штрафу, який прийшов на адресу Андрія Кузьменка.

Українці активно прокоментували новину. Під дописом Мочанова навіть написав очільник "Укрзалізниці" Володимир Омелян, який порадив закрити на фото адресу.

Про те, що лідер гурту "Скрябін" отримав штраф від податкової повідомив також продюсер та друг загиблого виконавця Володимир Бебешко: "Привіт чуваки!На ім'я Кузьми Скрябіна щойно прийшло повідомлення про штраф с податкової... Не знаю, як йому про це сповістити!". Українці підказали цікавий спосіб.

Нагадаємо, Скрябін передбачив долю України незадовго до смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", українці згадують останні слова Скрябіна, емоції стримати неможливо. Він показав "панам депутатам і президенту" стан автодоріг України, які іронічно називає "СПА салоном" і запрошує їх "на сафарі" українськими дорогами. Також Кузьма звинуватив владу у крадіжці грошей українців.

Також "Знай.ua" писав, що українці натякнули Зеленському та Порошенко на "заповіт Скрябіна".