21 липня 2019 року в Україні відбудуться внеочередный парламентські вибори, які дадуть жителям країни обрати новий склад Верховної Ради. Безпека на виборах вперше буде забезпечувати авіація МВС. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

парламентські вибори
парламентські вибори

Однак, підготовка деяких виборчих дільниць вражає своєю халатністю. Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Сейф" на одній з виборчих дільниць 102-го округу у Кіровоградській Області. Тепер ти бачив Все" - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На кадрі видно звичайну велику каструлю з написом "сейф", на якій стоять печатки і яка пов'язана звичайної резинкою. Очевидно, резинка - це замок, а бюлетні потім і зовсім будуть варити.

В коментарях українці щосили висловлювали свої емоції від побаченого:

"Резиночки", "Нормально", "21 століття, пиндець", "До епохи потужних реформ там був сейф", "Розтяжки поставте ще. А потім взривайтеся і тільки мовчки", "Нє, ну а що? Каструлька чиста, все чин-чинарьом", "Вогнетривкий", "Думала, що мене вже не здивуєш...", "Це нанотехнології в Україні!?", "Європа? Середньовіччя? Так де ж ми? В д*пі, дуже глибоко."

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах