Станом на 7:00 21 липня у Здолбунівській районній лікарні з ознаками харчового отруєння залишаються госпіталізованими 32 особи (з них 5 дітей), які перебували на весіллі в кафе Гурман у смт Мізоч Здолбунівського району. Про це повідомляє УНН.

Нагадаємо, після святкового застілля під час весілля в одному з кафе у Рівненській області до інфекційного відділення лікарні госпіталізували 40 осіб, з них 9 дітей, ще п’ятеро хворих лікуються амбулаторно.

За інформацією ЦГЗ, 15 липня до ДУ "Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України" надійшли екстрені повідомлення про 45 випадків гострої кишкової інфекції. Захворіли п'ятеро жителів міста Рівне та 40 жителів смт Мізоч Здолбунівського району, серед яких 9 дітей.

Попередній діагноз – гострий гастроентероколіт.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До інфекційного відділення Здолбунівської ЦРЛ госпіталізовали 40 осіб, з них 9 дітей, тоді як 5 хворих лікуються амбулаторно.

Своє захворювання постраждалі пов'язують зі споживанням страв на святкуванні весілля 13-14 липня в кафе "Гурман" в смт Мізоч. Причини масового захворювання наразі з'ясовують епідеміологи разом із територіальними підрозділами Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, блогер показав, окупанти у Криму отруїли десятки дітей: НП змусила росіян благати про допомогу, число жертв зростає.

Як повідомляв портал Знай.uа, отруєний Барі Алібасов у прямому ефірі накинувся з кулаками на найкращу подругу: "Не рот, а смітник", жорстке відео.

Також портал Знай.ua писав, Крим тоне у фекаліях, у мережу потрапив крик душі росіянки.