У перші дні нового робочого тижня в Україні буде атмосферний фронт, який принесе скандинавський циклон Theo. Про це синоптик Наталка Діденко повідомила в Facebook.

"Так буває в природі: хтось здалеку диктує свої умови, однак кліматична територія — це стабільно і постійно, а циклони з фронтами швидко проходять", - обнадіяла українців вона.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що атмосферний фронт 22 липня принесе в західні і північні регіони країни дощі, місцями з грозами. Фронт буде потроху переміщатися на схід, південний схід. Увечері опади доберуться до Одеської області і центральних областей, крім Дніпропетровщини.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На сході і півдні України у понеділок буде переважно тепло і сонячно. Температура повітря не сильно зміниться: вдень +25 + 30, на заході + 23 + 28, на півдні і сході, в більшості центральних областей + 28 + 33 градуси.

У північних районах Чернігівщини і Київщини + 23 + 25 градусів. У Києві 22 липня пройдуть короткочасні дощі, грози. Вночі + 15 + 19 градусів, вдень +25 +27 градусів.

У вівторок, 23 липня, майже на всій території України температура повітря відчутно знизиться.

"Літо з малинового і вишневого кольорів переходить у сонячні абрикосовий і персиковий. Нехай ці кольори будуть з нами завжди в сіру осінню пору року", - написала Діденко.

Нагадаємо, що в українських Карпати на горі Піп Іван посеред літа випав сніг з дощем.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали смерч.