Прогнозів на тиждень на просторах інтернету дуже багато і складно вибрати саме той, який дійсно таїть в собі істину. Знай.ua звернувся до відомої української віщунки Лани Яр, щоб вона підказала нашим читачам, які дії їм потрібно зробити, щоб прибрати з життя негатив і залучити благословення богів. У кожної людини є своє призначення, яке він повинен зробити протягом найближчих семи днів.

лана
лана
Лана Яр знає, що чекає Україну після виборів

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Бог відбитого світла Дажбог, каже, що головне завдання зараз - прийняття. Ситуації в вашому житті можуть погіршитися. Однак не все так критично! Що стосується здоров'я: вам варто перевірити ще раз медичні діагнози у знахаря. Інакше не вийде усунути основні проблеми захворювань. Любовні стосунки зажадають від вас підтримки партнера. Допоможіть впоратися йому з комплексами, неправильною поведінкою. Ці причини лежать глибше, ніж ви думаєте. У ділових питаннях вам буде необхідно вкласти силу, засоби для розвитку. Можливо, у вас з'явиться нова ідея для створення справи, яке буде вимагати менше цих вкладень.

Порада: події тижня можуть принести втрату самоповаги, подумайте над зміцненням почуття власної гідності. Не пускайте все на самоплив, інакше є небезпека опуститися до рівня задоволення простих фізичних потреб.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Бог Перун говорить про необхідність торжества справедливості. Ваше завдання - ступити на стежку відстоювання честі та правди, а Бог громовержець підтримає вас на шляху. Що стосується здоров'я: в цілому все буде добре, однак пам'ятайте, що спалахи гніву можуть в майбутньому погіршити роботу організму. Приборкайте тваринні інстинкти. Любовні стосунки: остерігайтеся млявості в ваших стосунках. Ви втрачаєте духовну близькість! Події в діловій сфері принесуть насолоду від процесу. Можливо, в житті з'явиться новий напрямок діяльності по виготовленню предметів праці. Не забувайте, що у вашій справі начальник саме ви, розставте правильно обов'язки і вимагайте поваги.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Порада: попрацюйте над збереженням душевної гармонії, почуттям єдності зі світом. Життя пройшло певне коло, не озирайтеся назад.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Святобора, бог лісів і гаїв, каже, що вам потрібно увійти в стан гармонії. Ви занадто втягуєтесь у напружені ситуації навколо. Що стосується здоров'я - причина ваших хвороб пов'язана з магічними діями, шукайте допомоги у знахарів. У любовних відносинах будьте обережні, в вашому оточенні може з'явитися людина, яка просто своєю появою буде руйнувати всі сфери вашого життя неважливо поруч вона або далеко. Помітивши таку людину, зробіть все, щоб прибрати її зі свого життя. Саме вона може принести біду в ваші взаємини. Трудові питання принесуть підйом у всіх областях. У вас все в достатку, і авторитету і сили впливу на ситуацію. Чекайте вигідні угоди.

Порада: вибирайте серединний шлях, який буде вигідний всім сторонам, що виникли. Не закривайтеся у будинку і не сидите там безвилазно. Розширюйте межі діяльності. Може пора б організувати поїздку?

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) Богиня полювання Девана каже, що вам вкрай важливо перестати виправляти минулі помилки ризикованими способами. Здоров'я: в цілому вас чекає хороший фізичний стан, проте є небезпека підвищення артеріального тиску. Любовні стосунки змусять вас задуматися про відсутність щирих почуттів. Можливо, вашому партнерові просто подобається комфорт, смачна їжа? У будь-якому випадку на даний момент не варто очікувати від нього героїчних вчинків. Що стосується трудових питань: і на цьому тижні не поспішайте з підписанням паперів та проведенням угод. Займіться пошуком того, що від вас приховано.

Порада: пам'ятайте, що можливо навіть подолання неможливого. Розгубленість і страх ускладнюють вибір подальшої дороги!

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.