Зеленський "відбив" у Порошенка дуже близьку людину: тепер він буде його

Президент України Володимир Зеленський звільнив Руслана Демченка з посади радника глави держави та знову призначив його на цю ж посаду. Відповідні укази опубліковано на офіційному сайті президента.

ЦВК
ЦВК

ЦВК замінували за мить до оголошення результатів виборів: людей евакуюють, вхід заборонено

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У вівторок, 23 липня, у Києві анонім повідомив в поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії. Відомо, що після звістки про мінування ЦВК, співробітники управління Держохорони попросили журналістів залишити будівлю. Представники ЗМІ будуть знову допущені після ретельної перевірки приміщення на наявність вибухових пристроїв.

Лукашенко
Лукашенко

Лукашенко саджатиме за символи і героїв України

У Білорусі прирівняли УПА і Шухевича до нацизму і розпалювання расової ворожнечі і саджатимуть за червоно-чорні прапори, герб "Азова" і руни. Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав закон та зміни до Кримінального кодексу країни, якими встановлюється кримінальна відповідальність за використання бандерівської символіки, а саме чорно-червоного прапора УПА, герба батальйону "Азов" і портретів Бандери та Шухевича. Покарання – роки в'язниці.

Україна посилила кордони потужними військовими комплексами

Нові сучасні комплекси автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин і ядерних матеріалів "TSA" і "RAPISCAN" встановлені в пунктах пропуску "Велика Писарівка" і "Миколаївка" на кордоні з Росією і в пункті пропуску "Старокозаче" – на кордоні з Молдовою. Про це повідомила Держприкордонслужба.

100 млн на браковані бронежилети: чиновники Міноборони уникли покарання, ДБР розводить руками

Стало відомо, що у справі про закупівлю бракованих бронежилетів для бійців ЗСУ за завищеними цінами, сума збитків яких становила близько 100 млн гривень, досі жодній посадовій особі Міноборони України не повідомлялося про підозру. Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.