Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 24 липня.

ГПУ поновила кримінальну справу проти Порошенка: за моряків доведеться відповісти

Генпрокуратура відновила кримінальну справу проти колишнього українського президента Петра Порошенка.

Як відомо, провадження про "спробу захоплення влади" під час кризи в Керченській протоці в листопаді 2018 року відкрили за заявою колишнього радника Віктора Януковича Андрія Портнова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Неправильні" тарифи, гроші на лікарняні і нова схема банкрутства: як пройшло перше засідання Кабміну після виборів

У середу, 24 липня, відбулося перше засідання Кабінету міністрів після дострокових парламентських виборів. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на початку засідання констатував, що вибори пройшли демократично, і тепер залишається лише сподіватися, що вони виявляться "виборами успіху, а не розчарувань".

Українці сотнями гинуть від кору, опублікована лякаюча статистика: "Привіт, Супрун"

Щеплення від кору
Щеплення від кору

В Україні триває гостра ситуація із захворюваннями на кір серед дорослого і дитячого населення. Так, в період з 12 по 18 липня 2019 року на кір захворіли 302 людини - 147 дорослих та 155 дітей.

ЦВК готується підвести підсумки парламентських виборів 2019: останні дані

Скоро Центральна виборча комісія оголосить результати виборів до Верховної Ради. Варто відзначити, що ЦВК залишилося опрацювати менше 1% електронних протоколів про підсумки голосування в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

Ще одна країна ЄС відчинила двері перед заробітчанами, українцям запропонували солідні гроші: терміново потрібні руки

В Австрії прийняли рішення зробити правила працевлаштування для іноземців більш лояльними, іншими словами — виїхати заробітчанам на роботу в Австрію буде простіше.

Відомо, що в державі вже працює близько 730 тисяч іноземних фахівців, з них 430 тисяч — це вихідці з країн Євросоюзу. Тим не менш цього Австрії явно не вистачає.