Прихильники популярного комедійного серіалу "Свати" точно запам'ятали акторський дует Анни Поліщук та Кості Чернокрилюка. Вони зіграли двійнят Віку та Микиту Ковальових й стали одними з головним персонажів картини.

Вони розповіли, як живуть зараз в інтерв'ю газеті КП.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маленькі Микита і Віка Ковальови зі "Сватів" встигли помітно вирости та перетворитися у 16-річних підлітків. Молоді дарування поки не звикли до підвищеної уваги й чесно зізнаються, що соромляться фанатів. На прохання сфотографуватися вони завжди погоджуються, але ніякого нальоту "зіркової хвороби" навіть не видно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Актори розповіли, що було дуже цікаво переглядати серіал за декілька років після того й вчитися на власних помилках. Також Анна й Костя розповіли, що радіють тому, що серіал повернули в ефір.

Поза знімальним майданчиком актори не спілкуються, вони навіть загубили телефонні номери один одного. Також вони обоє не люблять фотографуватися й не надто активні у соціальних мережах.

Виявилося, що деяких акторів і зіграні ними ролі у фільмі хлопці відзначили для себе. Кості сподобався Мітяй за вираз обличчя і забавні пригоди, які приковують увагу. Ані – Іван Будько. У смішному персонажа вона побачила мудрої людини, яка іноді висловлює дуже глибокі думки.

Зазначимо, що в Україні показали лише шість сезонів ліричної комедії. В останній частині бабусі Валя і Ольга Миколаївна (Тетяна Кравченко, Людмила Артем'єва) і дідусь Іван Будько (Федір Добронравов) як і раніше перевиховували двійнят Віку і Микиту, а також допомагати вирішувати проблеми Жені (Анна Кошмал). Після цього показ серіалу заборонили через проросійську позицію Федора Добронравова.

Нагадаємо, "Квартал 95" відмовився від "Сватів".

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Також Знай.uа писав, що Романенко поставив Держкіно на місце після скандалу зі Сватами: "Це маячня в бідній державі".