Стало відомо, що в Херсонській області на популярному українському курорті Залізний порт стався досить неприємний інцидент. 21-річний молодий хлопець вирішив полоскотати собі нерви і піднятися на непрацююче оглядове колесо. Спокійно спуститися хлопець так і не зміг, натомість з великої висоти він звалився на землю. Про цю подію повідомляє місцеве видання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що даний атракціон встановили на набережній. Молодий чоловік вирішив продемонструвати відпочиваючим свої фізичні можливості. Він почав швидко підніматися наверх, але тут щось пішло не так, і його руки втратили колишню силу. 21-річний хлопець зірвався приблизно з 10 метрів.

Також свідки цього інциденту викликали бригаду швидкої допомоги і подзвонили в поліцію. Коли лікарі приїхали надати хлопцеві допомогу, то він вже перебував у непритомному стані.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Лікарі доправили потерпілого екстремала в районну лікарню. Також відомо, що у нього ушкоджені внутрішні органи та забій головного мозку. Чи виживе молодий чоловік, лікарі поки не говорять.

Нагадаємо, що у Криму сталося серйозне НП на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний український курорт на межі катастрофи.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі засікли один з найдорожчих автомобілів світу.