Бандит з Бердичева Артур Сороченко по кличці Квадрат нещодавно побив ветерана АТО за те, що той сказав, що воював на Донбасі проти російських найманців. Після цього він почав сипати погрозами на адресу азовців, які нібито його шукали.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідне відео з погрозами з'явилося в Facebook Іса Українець.

"Приїжджали там якісь гуси сьогодні туди, де я вже давно не живу і нібито мене шукали. Зараз вже двох тих гусей, що приїжджали є адреси. За фінансову винагороду де живуть, куди ходять, де працюють, щоб це було. Будемо притягувати їх тут на стриме, вони будуть нести відповідальність", заявив Сороченко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Він стверджує, що його шукали бійці "Азова" і тепер він має намір дізнатися про них повну інформацію за фінансову винагороду. Крім того, Сороченко розповів про те, що вони нібито прийшли до дівчини з дитиною і розповідали, що хочуть помститися йому.

"Люди, які цього дійсно хочуть, роблять це, і роблять вони це тихо і красиво, а не сурмлять про це. Потім, коли ви почнете просто сумувати, вас почнуть калічити, стріляти в під'їзді по одному", — сказав бандит.

Сороченко додав, що нібито він уже знайшов одного азовца і збирається його "кошмарити".

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика.

+18 мат. Сепар который избил воина

Geplaatst door Иса Украинец op Zaterdag 27 juli 2019

Нагадаємо, заробітчанам влаштували масову облаву, копи витрясли всіх.

Як повідомляв Знай. ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай. ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.