В останній день липня в Україні буде спостерігатися різке зниження температури. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Сльоза набігає, коли доводиться писати, що "липень закінчується", але нічого не поробиш. Липень в Україні завершується поширенням холодного повітря", - написала вона.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У середу, 31 липня, температура повітря на Чернігівщині, Харківщині та у північних районах Київської області становитиме + 18 + 22 градуси.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому спека збережеться на півдні України, в Закарпаття, Дніпрі, Кропивницькому, в Донецькій області. Там синоптик обіцяє до + 27 + 32 градусів.

Діденко зазначає, що в західних областях, на сході і місцями в Дніпропетровській області пройдуть короткочасні дощі з локальними грозами. У більшості областей країни суттєві опади малоймовірні.

"В Києві липень помахає нам рукою в обнімку з чудовою погодою, протягом дня очікуються комфортні +24 градуси, сонечко і білі хмари. Надалі, скільки бачить синоптичне око, спеки в Києві не передбачається", - прогнозує синоптик.

Сльоза набігає, коли доводиться писати, що "липень завершується..." Але нічого не поробиш. Липень в Україні завершується...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 30 juli 2019

Нагадаємо, що злива створив справжній колапс на київських дорогах.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку серпня в Україні буде досить спекотно, але ночами температура потроху будуть знижуватися, а в кінці місяця можливі і зовсім заморозки.

Також портал Знай.uа писав, що магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям.