31 липня у мережі був оприлюднений ролик, який буквально шокував українців. Так, на відео видно, як у водоймі плаває скульптура "Божої Матері".

Незвичайне видовище помітив у річці Лімниця місцевий житель села Добрівляни, що на Івано-Франківщині. Відео-доказ Олег Ярема опублікував в Youtube під назвою "Скульптура Божої Матері в річці Лімниця. 31.07.2019".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що, на думку автора ролика, в річці знаходиться скульптура Божої Матері. Як твір мистецтва опинився в річці, поки що невідомо.

Нагадаємо, що в автобусі за маршрутом Одеса–Мінськ були виявлені 7 ікон у срібних окладах. За попередніми даними вони виконані в дореволюційній Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям пропонують придбати погруддя Володимира Зеленського з гіпсу в одному розмірі, але різних кольорах. Зліпити президента вирішила дівчина з Вінниці.

Також портал Знай.uа писав, що недалеко від рідного міста першої леді США Меланії Трамп Севниці (Словенія) була помічена її дерев'яна статуя.