Фахівці склали календар магнітних бур на серпень 2019 року. Астрологи стверджують, що сильної активності на сонці цього місяця не очікується. Однак сильно розслаблятися не радять - на початку місяця будуть два дні з сильними геомагнітними збуреннями, однак до шторму не дійдуть.

Про це свідчать прогнози Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розклад магнітних бур на серпень 2019:

5 серпня – цього дня очікується перша сильна активність Сонця.

6 серпня - у цей день буде наступна магнітна буря, вплив якої можуть відчувати метеозалежні люди.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що слабкі магнітні коливання припадуть на 7, 11, 12, 13 та 24 серпня. Вони не можуть завдати відчутного впливу на організм людини. Однак у ці дні обов’язково більше часу проводьте на вулиці, намагайтеся не нервувати.

Чи впливають магнітні бурі на людей?

Науковці не дійшли згоди, чи точно магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Однак багато хто все ж вважає, що вони можуть погіршити стан нервової системи, зумовлюючи розвиток тривожних станів.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Медики стверджують, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом. Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.