Дуже часто українці стикаються з обманом у супермаркетах. Нерідкими виявляються випадки продажу простроченного товару або неякісного, або навіть зіпсованого. Але, жителів Одеси чекав новий сюрприз - чергова шахрайська схема від працівників АТБ, яка може залишити буквально без копійки.

супермаркет
супермаркет

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мова йде про так звані "червоні цінники", якими рясніють полиці супермаркету. Все частіше покупці стикаються з випадками, коли цінник свідчить про майбутню акцію, а не про справжню ціну товару.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Розвод від АТБ. Друзі, будьте уважні, коли здійснюєте покупки в торговій мережі АТБ. Після трудового дня біля будинку зайшла за покупкою. І тут на касі звернула увагу, що пиво пробивають за повною ціною. А був червоний цінник, який вони PR-ть, як цінник знижки. Не тут то було. Запросивши адміністратора до каси, він мені приніс цей цінник де написано.... "Тільки знижка 27 липня". Сьогодні 25-е, акція з майбутнього! Дані цінники вже тиждень, а то й більше. Товарів в магазині з червоними цінниками доф*га. Гаразд, я звернула увагу..а літні люди?! Які йдуть за акційними цінниками?! Ну, ось так.. Акція тільки буде. Друзі, скажу одне...На брехні і обмані бізнес довго не існує! Свого покупця треба облизувати. Ви позиціонуєте себе як мережу доступних товарів, ні ви - мережа шахраїв." - агресивно повідомила покупниця.

В коментарях стали відзначатися українці:

"Цей обман по всій країні! Я теж дивлюся на колір цінника і рідко читаю подробиці акції. Розводять народ!", "Теж звернула увагу. Шахраї як і в Таврії.", "Так. Правда. АТБ часто практикує таке. Пишуть на цінниках знижку, а на касі пробивають по повній вартості.", "Дуже зіпсувалися. Хитрують. І це неприємно"

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялося раніше, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо, що житель Мелітополя придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.