З першого серпня на українців чекає цілий букет важливих зміни, в тому числі у сфері комунальних послуг. Так, у першу чергу, з 1 серпня діятимуть нові тарифи на газ для простих споживачів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, вартість блакитного палива для українців знизиться на 5,5% і складе 5568 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це нововведення торкнеться промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання – на 7,2-7,5%, порівняно з липнем. Точна ціна газу буде залежати від обсягів закупівлі та умов оплати.

Також не варто забувати, що в серпні почнуть діяти нові тарифи на послуги з розподілу і передачі електричної енергії. Як відомо, вони будуть на 10% менше від попередніх. Таким чином, кінцева вартість електроенергії для побутових споживачів знизитися.

Нагадаємо, українці заплатять, як за рідну маму: кому "світять" посилені штрафи за сміття.

Як повідомляв Знай.uа водіям доведеться отримувати права за новою схемою: що потрібно знати і куди звертатися.

Знай.uа писав, субсидії в Україні: у Зеленського пообіцяли додати ще мільйон, подробиці.