Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на п'ятницю, 2 серпня 2019 року. Стало відомо, що гривню відчутно послабили – 25,34 за долар, в порівнянні з попереднім банківським днем.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс долара Нацбанку на 2 серпня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2534.9919 гривень;
- 100 євро – 2797.8706 гривень;

Як видно з цими показниками, євро виріс у ціні на 7 копійок, при цьому вартість долара США з четверга збільшилася на 32 копійки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, долар до кінця літа може підвищитися, однак аналітики також прогнозують стабілізацію і зміцнення курсу гривні на ринку. Долар зараз підійшов до мінімального для цього року курсу валют.

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.