Віталій Кличко
Віталій Кличко

Будинок Кличка заарештовано: ДБР викликало на допит мера Києва

Стало відомо, що суд заарештував нежитловий будинок в центрі столиці. На аукціоні придбала компанія Володимира Кличка, брата мера Віталія Кличка. Так, ДБР веде справу про можливе заволодіння майном територіальної громади Києва, а саме про будинок площею 1419,3 кв. м. Він розташований за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 34Б, поруч з готелем братів Кличків.

У Зеленського заявили про нові критерії: мільйони сімей не отримали субсидії

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Кабмін України повинен поміняти критерії визначення субсидіантів для того, щоб беззахисні верстви українського населення могли отримувати субсидії. Дану заяву зробив представник Володимира Зеленського в уряді Андрій Герус в ефірі телеканалу "1+1".

Польща закриває кордон? Українцям масово відмовляють у в'їзді, названо основні причини

Як стало відомо, у першому півріччі поточного року у Польщі кількість відмов у перетині кордону українцями збільшилася на 12%, але темпи росту пішли на спад. Про це інформують польські прикордонні служби.

смертельна ДТП із Лісогором
смертельна ДТП із Лісогором

Смерть зіркового діджея в центрі Києва: з'явилося відео жахливої ДТП

У мережі з'явився відеозапис резонансної аварії на проспекті Перемоги в Києві, в результаті якої загинув відомий діджей Олександр Лісогор (DMC Gabber). Відео, зняте камерами спостереження, опублікувало видання "Інформатор" на своєму каналі в Youtube.

Спадщина режиму Порошенка показали в мережі: чотири заміські будинки, два Jaguar та жодної краплі скромності

Декларація судді Київського апеляційного адміністративного Суду і за сумісництвом мільйонерки Оксани Епель не може не шокувати. У неї є чотирнадцять земельних ділянок, чотири заміські будинки і два автомобілі Jaguar XF. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер.