Український президент Володимир Зеленський зворушливо привітав військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ з Днем Військово-повітряних сил України.

Відповідне відео з'явилося на сайті Офісу глави держави.

Зеленський підкреслив, що це свято мужніх людей, які вдень і вночі охороняють повітряний простір України, в складних умовах здійснюють бойові та навчальні вильоти, майстерно і оперативно перекидають повітрям на далекі відстані військовослужбовців, озброєння і техніку.

"Вдячний всьому особовому складу Повітряних сил за наполегливу, самовіддану службу, мужність і рішучість, проявлені при виконанні покладених завдань. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. Впевнений, що завдяки високій професійній майстерності та відповідальності військовослужбовців цього потужного виду Збройних сил, небо над Україною завжди буде мирним, а наш народ – надійно захищеним. Бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння батьківщині". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також президент нагородив медалями "За військову службу Україні" полковника Олександра Буряка, прапорщика Віктора Горохівського та полковника Віталія Палагуту. Медаллю "За захист батьківщини" нагороджені: старший солдат Володимир Вітвіцький, старший сержант Сергій Заїченко, майор Юрій Левинський, прапорщик Олександр Спільний і майор Ігор Філюшкін.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінських ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець.