Українці активно висміюють тісну дружбу глави Офісу президента Андрія Богдана і президента України Володимира Зеленського у мережі. Цього разу шквал емоцій розбурхала чергова фотожаба на Богдана, прототипом для якої стала картина Леонардо да Вінчі "Дама з горностаєм".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі у мережі відразу ж взялись коментувати новий "шедевр" і приправляти іронією та сарказмом.

"Да Вінчі перевернувся у труні", "Дама з горностаєм", "Кембербетч з видрою", - коментують українці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber!

Багато науковців вважають, що "Дама з горностаєм - це портрет Чечилії Галлерани - коханки Лодовіко Сфорца на прізвисько Іль Моро, герцога Міланського.

Примітно, що глава Офісу президента Володимира Зеленського, Андрій Богдан, вже не вперше наривається на висміювання з боку українців. Зокрема, багато помічають, що Зеленський не часто з'являється на публіці без компанії Богдана, деякі навіть дійшли до того, щоб називати главу офісу президента "справжньою першою леді".

Нагадаємо, що Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан вирішив образити головних союзників Зеленського: вся Україна затамувала подих.