У мережі показали, що налякало відпочивальників на популярному курорті Азовського моря ­– Генічеська Херсонської області. Берег просто вкритий медузами.

Кадри з Арабатської коси туристи публікували в мережі Instagram. Відеокадри було знято на початку серпня 2019.

"Це просто пекло, хто там каже, що немає медуз? Подивіться, що робиться", – йдеться у коментарі до відео.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На відео видно, як буквально хвилі з медуз накривають узбережжя. Картина дійсно моторошна і такого ніколи раніше у цих краях не помічали.

Туристи просто бояться купатися в морі. І цього не радять робити й медики.

Додамо, що в Азовському морі масово вимерли медузи-корнерот, які часто бачили туристи. Експерти говорять, що причиною масового мору морської фауни стало споруудження скандального Кримського мосту.

"Як ви розумієте, це не нормально для Азовського моря. Ніколи такого не було. Причина всього цього – будівництво Керченського мосту, викиди, засолення. Глобальне потепління також має вплив... Пам’ятайте, що цю планету ми орендуємо у наших дітей",– написала юристка Богдана Чернявська на сторінці в Facebook .

Нагадаємо, на Харківщині на відомому курорті виявили смертельну небезпеку. Відпочивальників попереджають про холерний вібріон Q1.

Як повідомляв портал Знай.ua, Азовське море опинилось на межі екологічної катастрофи.

Також Знай.ua писав про те, що жителі Криму масово скараться на серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані екологічною кататстрофою.