Стало відомо, що в понеділок, 5 серпня, в Лисичанську (Луганська область) через поганоу погоду сталося знеструмлення двох насосних станцій. В результаті цього без водопостачання залишилися близько 27 тисяч місцевих жителів. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також в ДСНС відзначають, що за добу підрозділами ДСНС прибрано 81 дерево (Запорізька - 43, Донецька - 18, Дніпропетровська - 12 і Одеська - 8), відкачано 5563 м. куб. води (Одеська - 4 тис. 770, Запорізька - 470, Донецька - 263 та Дніпропетровська - 60), відбуксирували 20 автомобілів (Миколаївська - 9, Запорізька - 8 та Дніпропетровська - 3).

Нагадаємо, що в Одеській області 25 школярів потрапили в прикру ситуацію. Діти, які вирушили в похід до Дністровського лиману, стали заручниками непогоди.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Білгород-Дністровському, в утворену від сильних злив яму провалилася машина з пасажирами. Через сильну стихію відбулося розмиття грунту і асфальту на проїжджій частині вулиці Єврейській.

Також портал Знай.ua писав, що 5 серпня, у Київській області зафіксували невеликий сніг. Автор фотографії переконаний, що сніг посеред літа свідчить про глобальні зміни клімату.