Ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін останнім часом помітно набрав у вазі. Через це йому швидко вигадали нове прізвисько.


Про це в Twitter повідомив блогер під ніком "Фашик Донецький".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, за очі Пушилина називають "Мордатим". У коментарях під повідомленням про прізвисько ватажка "ДНР" почалося активне обговорення. Раніше Пушилина називали також "П*нік Душилін".

Денис Пушилін

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Раніше дружина ватажка "ДНР" Дениса Пушилина з'явилася на публіці з сумочкою від Guccі, вартість якої майже три тисячі євро. Це неабияк обурило користувачів мережі, які жорстко розкритикували скандальну родину.

Денис Пушилін


Нагадаємо, посеред окупованого Донецька знайшли мертвим сина ватажка "ДНР" Ігоря Андрієнко - Єгора, який також відомий під сценічним іменем репер Борзіні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гіркін публічно заявив про злочини Путіна на Донбасі: "Кров мішками проливали"

Також Знай.ua писав, у команді Зеленського вирішили, як боротимуть з російською пропагандою в Україні.