Дружина полковника Збройних сил Івана Без’язикова, якого звільнили з полону, а потім звинуватили у державній зраді, зізналась по-чесному, як на неї тиснула СБУ. Так, Маргарита Без’язикова в суді дала свідчення, що "ДНР" провела обмін її чоловіка на двох жінок, а СБУ наказала їй розповідати про "спецоперації" за участю президента Петра Порошенка. Про це пише Судовий репортер.

Шевченківський суд Києва 5 серпня заслухав вільні показання і почав допит дружини полковника ЗСУ Івана Без’язикова, звинуваченого у державній зраді і участі у терористичній організації.

Маргарита Без’язикова розповіла суду що в кінці 2015 року її чоловік подзвонив з полону і дав номер бойовика по імені "Микола", з яким вона могла домовитися про обмін полоненими.

У переговорах брали участь волонтери та СБУ. Бойовик запропонував для обміну двох жінок по імені Світлана - одну утримували у Львівській області, іншу в Краматорську.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як зазначила дружина полковника, після звільнення СБУ заборонила їй розголошувати подробиці обміну, натомість змусили посилатися на таємну спецоперацію.

"Щоб я нічого зайвого не сказала, що я повинна дякувати Службі безпеки та президенту. Що за участю президента це відбувалося нібито - це повинна була говорити журналістам", - зізналася Без’язикова.

Зазначається, що суд закінчить допит на наступному засіданні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В СБУ мені не давали нормальних порад, як мені спілкуватися з бойовиками тими. Мені казали, щоб я з ними переписувалася, вела цю розмову. Я не дуже хотіла. Це було дуже важко. Тому я часто зверталася до Ігоря Анатолійовича - працівник ГУР МО", – додала Без’язикова.

Нагадаємо, бойовики Путіна підло атакували українських воїнів на Донбасі: плювали на перемир'я.

Також Знай.uа писав, що за дружка Януковича взялася прокуратура, підозрюють в жахливому.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Путіна притиснули до стінки з-за України, у Трампа закінчується терпіння.